Më në fund C17 dhe Edi dalin në një mbrëmje romantike me Xhulin dhe shoqen e saj të ngushtë, Kenën. Por, mbrëmja përfundon jashtë çdo parashikimi. Tek e fundit, kurrë mos thuaj kurrë apo jo?

Më në fund C17 dhe Edi dalin në një mbrëmje romantike me Xhulin dhe shoqen e saj të ngushtë, Kenën. Por, mbrëmja përfundon jashtë çdo parashikimi. Tek e fundit, kurrë mos thuaj kurrë apo jo?

C17 më në fund gjen vajzën misterioze, Xhulin, dhe e fton që të dalin bashkë. Xhuli i lutet Kenës, shoqes së saj të ngushtë, që të shkojë me të, por rrugës hasen me një situatë të papritur. Po çunat a janë gati?

Teksa Mama Elsa dhe Ana pushtojnë laboratorin, Edi dhe C17 janë në kërkim të vajzës misterioze që panë një natë më parë. A do arrijnë ta gjejnë atë?

Edi dhe C17 hidhen në sulm për të gjetur dashurinë në një nga klubet e Tiranës. Por, askujt nuk do ia kishte marrë mendja se si përfundoi gjithçka…

Edi, një djalë i apasionuar pas shkencës dhe teknologjisë takohet rastësisht me C17-ën, një udhëtar nga e ardhmja i cili kërkon të kthehet pas në kohë për të takuar William Shakespeare-in, për të gjetur kuptimin e dashurisë...

Facebook